foto

Bella Emberg

  • nar. 16.9.1937
    Brighton, East Sussex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.1.2018 (80 let)
    Isle of Wight, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 To se může stát i tobě (TV film)
1990 Býčí oko
1988 Audience with Victoria Wood, An (TV film)
1981 History of the World: Part I
1978 Sammy's Super T-Shirt
1974 Man About the House
1964 The Four Seasons of Rosie Carr (TV film)

TV seriály

2018 In the Long Run (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 3 (S01E03)
Episode 1 (S01E01)
2015 Pompidou (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2002 Basil Brush Show, The (TV seriál)
1997 Trial & Retribution (TV seriál)
1994 Russ Abbot Show, The (TV seriál)
1990 Cluedo (TV seriál)
1987 The Les Dennis Laughter Show (TV seriál)
1982 Let There Be Love (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Pennies from Heaven (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
1977 Robin's Nest (TV seriál)
Sharp Intake of Breath, A (TV seriál)
The Foundation (TV seriál)
1976 Big Boy Now! (TV seriál)
George & Mildred (TV seriál)
Yes, Honestly (TV seriál)
1975 Doctor on the Go (TV seriál)
Lucky Feller (TV seriál)
1974 Father Brown (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Hunter's Walk (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
1972 Sykes (TV seriál)
1971 Cousin Bette (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
Roads to Freedom (TV seriál)
Villette (TV seriál)
1969 Curry & Chips (TV seriál)
Show Bennyho Hilla (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2002 Living Famously (TV seriál)
1998 The Best of British (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2005 Friday Night Project, The (TV pořad)
1997 Tellystack (TV pořad)
1981 Punchlines! (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky