foto

Michael S. Bolton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 When Calls the Heart (TV film)
Štěňata v akci
2012 Dobrodružství v Egyptě
2011 Spooky Buddies
2010 The Search for Santa Paws
2009 Pulling (TV film)
2008 Vánoční chaloupka
2007 Byla to ona (TV film)
Obrázky Hollis Woodsové (TV film)
2006 Orpheus (TV film)
Rodinná dovolená a jiná neštěstí
2005 Hlas smrti
Muppets' Wizard of Oz, The (TV film)
2003 Nezvratný osud 2
2002 Vánoční příběh (TV film)
2001 HRT (TV film)
Kamufláž
Pekelná ženská
Šílenci na prknech
2000 Romeo musí zemřít
1998 Noah (TV film)
Utopenec na útěku
Zlatá horečka (TV film)
1997 Správná trefa
1996 Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
1995 Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
Skrýš
1993 Kdopak to mluví 3
Osudný omyl
Víkend u Bernieho II
1992 Tulák
1991 Bílý tesák
1990 V časové tísni
1989 Moucha II
1987 Assault and Matrimony (TV film)
Stranger in My Bed (TV film)
1986 Christmas Star, The (TV film)

TV seriály

2015 The Whispers (TV seriál)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
2014 The Killing (TV seriál)
Eden (S04E06)
Truth Asunder (S04E05)
Dream Baby Dream (S04E04)
další epizody (6)
2013 The Killing (TV seriál)
The Road to Hamelin (S03E12)
From Up Here (S03E11)
Six Minutes (S03E10)
další epizody (12)
2012 The Killing (TV seriál)
What I Know (S02E13)
Donnie or Marie (S02E12)
Bulldog (S02E11)
další epizody (13)
2011 The Killing (TV seriál)
Orpheus Descending (S01E13)
Beau Soleil (S01E12)
Missing (S01E11)
další epizody (13)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2016 Aim for the Roses

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace