foto

David Bell

  • nar. 17.4.1954 (65 let)
    Middletown, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 Dirigent (TV film)
1996 Sins of Silence (TV film)
1995 Lone Justice 2
Vězeňský kovboj (TV film)
1994 Vykoupení z hříchu (TV film)
1992 Coopersmith: Sladký pach vraždy (TV film)
Stormy Weathers (TV film)
1991 Lucky Day (TV film)
Tehdy v Memphisu (TV film)
Útěk před smrtí (TV film)
1990 Kořist (TV film)
1985 Claudia
Final Justice
1981 Paydirt
Smrt u Hell's Gate (TV film)

TV seriály

2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Svítání (S02E13)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Singularita (S02E09)
Minové pole (S02E03)
Padlý hrdina (S01E22)
další epizody (5)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Terra Nova (S01E05)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Nový domov (S07E22)
Proroctví (S07E13)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vlastní krev (S07E09)
Nightingale (S07E08)
Nedokonalost (S07E02)
další epizody (7)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Alice (S06E05)
Bárka mrtvých (S06E03)
Minuta před půlnocí (S05E22)
další epizody (5)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Váleční psi (S07E24)
Proti větru (S07E22)
Dokud nás smrt nerozdělí (S07E18)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Bylo nebylo (S05E05)
Extrémní riziko (S05E03)
Planeta Démon (S04E24)
další epizody (6)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Úmluva (S07E09)
Zrada, víra a velká řeka (S07E06)
Vezmi mě do simulátoru (S07E04)
další epizody (6)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Hnus (S04E05)
Nemesis (S04E04)
Vzdálený původ (S03E23)
další epizody (4)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Statistická pravděpodobnost (S06E09)
Oběť andělů (S06E06)
Úskalí a mělčiny (S06E02)
další epizody (6)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Diktátor (S03E10)
Vzpomínky (S03E06)
Vzpomínka (S03E02)
další epizody (5)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Kompromisy (S05E09)
Kdyby lásku nikdo nehledal (S05E03)
Zanícení (S04E23)
další epizody (4)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Přeludy (S02E08)
Projekce (S02E03)
Tváře (S01E13)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Meč Kahlessův (S04E08)
Z neznámých důvodů (S03E20)
Srdce z kamene (S03E14)
další epizody (4)
1994 Nebe a peklo (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Druhá kůže (S03E05)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Portréty (S01E17)
Operace (S01E15)
Hrdinové (S01E14)
další epizody (4)
Ned Blessing: The Story of My Life and Times (TV seriál)
1990 Over My Dead Body (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
The Law and Harry McGraw (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Fakulta plná skandálů (S02E04)
Záhadný nález (S02E02)
Vražda v oáze (S01E21)
další epizody (8)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Záhadná smrt knížete Děsu (S01E08)
Za volantem fantom (S01E07)
Psí život (S01E05)
další epizody (4)
1983 Whiz Kids (TV seriál)

Dokumentární

1996 Wild Bill: Hollywood Maverick

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace