foto

Velton Ray Bunch

  • nar. 22.1.1948 (69 let)
    Beaufort County, North Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Dolly Parton's Christmas of Many Colors: Circle of Love (TV film)
2015 Dolly Parton's Coat of Many Colors (TV film)
2011 Vraždy v Lake City (TV film)
2008 Desátý kruh (TV film)
2006 Let 93 (TV film)
2005 Víra mých otců (TV film)
2004 Jack (TV film)
2003 Nečekaná láska (TV film)
2001 Chameleon a strašidelný ostrov (TV film)
Chameleon: Souboj vyvolených (TV film)
Mezi náma holkama (TV film)
2000 Little Richard (TV film)
Tatínkovi andílci (TV film)
1999 Blue Valley Songbird (TV film)
1996 Neuvěřitelný anděl (TV film)
1995 Záhadné pobřeží (TV film)
1989 Fair Game (TV film)

TV seriály

2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Onemocnění (S04E15)
2004 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Augmenti (S04E06)
Doma (S04E03)
Rada (S03E22)
další epizody (4)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Symbiont (S03E10)
V exilu (S03E06)
Zánik (S03E03)
další epizody (4)
2002 Flatland (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Nájezdníci (S02E06)
Napříč pouští (S01E23)
Zisk (S01E18)
další epizody (4)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1995 Amazing Grace (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1987 J.J. Starbuck (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)

Dokumentární

1998 Savion Glover's Nu York (koncert)

TV pořady

1983 Grandpa, Will You Run with Me? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace