foto

Beatrix Lehmann

  • nar. 1.7.1903
    Bourne End, Buckinghamshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 31.7.1979 (76 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Zvoník u Matky Boží
1979 Smrt podle poslední vůle
1969 Staircase
1968 Wonderwall
1966 Cestou na fórum se stala divná věc
1965 Špión, který přišel z chladu
1964 Psyche '59
1962 Ghost Sonata, The (TV film)
1958 Klíč
1944 Candles at Nine
1937 The Rat
1936 Strangers on Honeymoon

TV seriály

1978 Armchair Thriller (TV seriál)
1977 Love for Lydia (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
Yes, Honestly (TV seriál)
1974 Affairs of the Heart (TV seriál)
1972 War and Peace (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
Menace (TV seriál)
1969 Paul Temple (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
1965 Eugenie Grandet (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Spread of the Eagle, The (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 A Matter of Time - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky