foto

Gerda Marchand

  • nar. 16.4.1938 (82 let)
    Borgerhout, Flandry, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Marmeláda
1999 2 straten verder
Kaas
1991 Romeo en Julia (TV film)
1990 Dilemma
Koko Flanel
1989 Boerenpsalm
1988 Gaston et Leo à Hong Kong
Zonderlinge zielen (TV film)
1987 Les noces barbares
1985 De vulgaire geschiedenis van Charelke Dop (TV film)
1981 Feestkomitee, Het (TV film)
1980 Zandkasteel (TV film)
1979 Filumena (TV film)
1978 Huwelijksfeest, Het (TV film)
Opgezet staat netjes (TV film)
1974 Salut en de kost
1969 Driestuiversopera (TV film)
Hard Contract
1966 Dorp der mirakelen, Het (TV film)

TV seriály

2006 Mega Mindy (TV seriál)
2000 Spoed (TV seriál)
1999 Flikken (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1996 Heterdaad (TV seriál)
1994 Lili en Marleen (TV seriál)
1993 Wittekerke (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)
1990 F.C. De Kampioenen (TV seriál)
Samson en Gert (TV seriál)
1988 Langs de kade (TV seriál)
1983 TV-Touché (TV seriál)
Transport (TV seriál)
1980 Paradijsvogels, De (TV seriál)
1971 Keromar (TV seriál)
1969 Wij, heren van Zichem (TV seriál)
1965 Axel Nort (TV seriál)
1964 Kapitein Zeppos (TV seriál)
1961 Tijl Uilenspiegel (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky