foto

Tadaši Sakata

  • nar. 12.12.1971 (47 let)
    Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kibaijanse! Wataši
2018 Honey
2017 Demekin
Kumo man.
Tantei wa bar ni iru 3
2016 Džúši no joru
Jamikin dogs 4
Kófuku no Alibi
2015 Risuna
2014 Hjakuen no koi
Tonari no Onna (TV film)
2013 Bašauma-san to Big Mouth
Sango renjâ
2012 Senčimentaru Jasuko
2010 Bjakujakó
Ukrutnost
2009 Jamagata scream
2008 Girl's Box: Rabázu hai
2006 Hero (TV film)
Píseň duhy
Soredemo boku wa yattenai
2005 Tôbôsha: Kijima Jôichirô (TV film)
2004 Amemasu no kawa
Suwingu gâruzu
2003 1980
2002 Drive
Last Scene
2001 Love Song
Number One (TV film)

TV seriály

2018 Kjó kara ore wa!! (TV seriál)
2017 Kirawareru Júki (TV seriál)
2016 Hipokuratesu no čikai (TV seriál)
Hope: Kitai zero no šinnjú šain (TV seriál)
Itsuka Tiffany de Choshoku wo Season 2 (TV seriál)
Night Hero Naoto (TV seriál)
OL desu ga Cabajô hajimemashita (TV seriál)
Suniffá: kjúkaku sósakan (TV seriál)
Šizumanu taijó (TV seriál)
2015 Genkai šúraku kabušiki kaiša (TV seriál)
Itsuka Tiffany de Choshoku wo (TV seriál)
Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
Risuku no Kamisama (TV seriál)
2014 Aoihonoo (TV seriál)
Binta! Bengoši džimuin Moniwa ga ai de kaikecu šimasu (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
2013 Kurojuri danči: Džošó (TV seriál)
Tenma-san gajuku (TV seriál)
2012 Hakuóki (TV seriál)
Júša Jošihiko to akurei no kagi (TV seriál)
Saba Doru (TV seriál)
2011 Gaikókan Kuroda Kósaku (TV seriál)
Hi wa mata noboru (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
2010 Keišičó šissónin sósakan (TV seriál)
Marks no jama (TV seriál)
Zettai reido: mikaikecu džiken tokumei sósa (TV seriál)
2009 Last Mail 2 (TV seriál)
Natsu no Himitsu (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 Kagero no Tsuji 2 (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
Hitogata Nagashi (TV seriál)
Kétai keidži zenigata kai (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
2005 Džóó (TV seriál)
Walkers (TV seriál)
2004 Shinsengumi! (TV seriál)
Á tantei džimušo (TV seriál)
2003 Hakoiri Musume (TV seriál)
Keitai Deka Zenigata Mai (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Gokusen (TV seriál)
2001 Rabu reborjúšon (TV seriál)
1999 Kyukyu Hato Chiryoshitsu (TV seriál)
ナオミ (TV seriál)
1998 Hashire Komuin (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky