foto

Masaomi Hiraga

  • nar. 24.3.1958 (61 let)
    Fukušima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 JK Ninja Girls
2016 Kófuku no Alibi
2014 Kindaichi Kosuke VS Akechi Kogoro Futatabi (TV film)
Legal High - Special (TV film)
2011 Ašita no Džó
2009 Curikiči Sanpei
Šizumanu taijó
2008 Senši no šikaku (TV film)
2007 Akechi mitsuhide: Kami ni ai sarenakatta otoko (TV film)
Hannin ni tsugu
Ikiru (TV film)
2006 The Hit Parade (TV film)
2005 Jato (TV film)
Lorelei: The Witch of the Pacific Ocean
2003 Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!
2002 Kita no kuni kara 2002 yuigon (TV film)
1997 Beach Boys Special (TV film)
Hakusen nagashi 19 no haru (TV film)
Jitsuroku Juku no tsura: Shinjuku gurentai monogatari

TV seriály

2016 Dukutá X: gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
2014 Apoyan ~ Hashiru Kokusai Kuko ~ (TV seriál)
TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
2013 Hókago gurúvu (TV seriál)
Umi no ue šinrjódžo (TV seriál)
2012 Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
Mirai Nikki (TV seriál)
Rakkí sebun (TV seriál)
Ten no Hakobune (TV seriál)
2011 Asukó máči! (TV seriál)
BOSS 2 (TV seriál)
Honboshi: Shinri Tokusou jikenbo (TV seriál)
Kokuhacu: kokusen bengonin (TV seriál)
2009 Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 Kódo burú (TV seriál)
Kôshônin (TV seriál)
Šibatora (TV seriál)
2007 Tokyo tower: Okan to boku to, tokidoki, oton (TV seriál)
2006 Irjú: Team Medical Dragon (TV seriál)
Ns`あおい (TV seriál)
2005 Densha otoko (TV seriál)
Kiken na Aneki (TV seriál)
Minna mukashi wa kodomo datta (TV seriál)
2004 Division 1 (TV seriál)
Fire Boys (TV seriál)
2003 Bidžo ka jadžú (TV seriál)
Mukodono 2003 (TV seriál)
2002 Taiho šičauzo (TV seriál)
2000 Mona Lisa no hohoemi (TV seriál)
1999 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
1998 Days (TV seriál)
Kami-sama mó sukoši dake (TV seriál)
Nemureru mori (TV seriál)
With Love (TV seriál)
1997 Beach Boys (TV seriál)
Odoru daisósasen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace