foto

Noriko Irijama

  • nar. 1.8.1985 (34 let)
    Saitama, prefektura Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Anibásarí
2014 Dr. Kendži Morohaši: Arata na seimei (TV film)
Tomo ni aruku
2011 Hikaru hekiga (TV film)
K.G.
SP: The Motion Picture – Kakumei hen
2010 SP: The motion picture yabô hen
2008 Happî furaito
Nekonade
Shinizokonai no ao
2007 Torihada: yofukashi no anata ni zotto suru hanashi wo (TV film)

TV seriály

2017 Kimi wa Petto (TV seriál)
2016 Contrail ~ Tsumi to Koi (TV seriál)
Rinšó hanzai gakuša Himura Hideo no suiri (TV seriál)
2015 Icucuboši tourist: Saikó no tabi, goannaišimasu (TV seriál)
Mondai no Aru Restaurant (TV seriál)
Okitegami Kjóko no bibóroku (TV seriál)
Panic In (TV seriál)
doS Deka (TV seriál)
2014 Peter no sórecu (TV seriál)
2013 Mierino Kashiwagi (TV seriál)
Platinum Town (TV seriál)
Saijo no Puropozu (TV seriál)
Saikó no rikon (TV seriál)
Shuden Bye Bye (TV seriál)
Tókjó bandowagon (TV seriál)
2012 Dragon Seinendan (TV seriál)
Hôkago wa mystery to tomoni (TV seriál)
L et M: Wataši ga anata o aisuru rijú, sono hoka no monogatari (TV seriál)
Saikou no jinsei no owarikata (TV seriál)
Soup Curry (TV seriál)
Tokkan: Tokubecu kokuzei čóšúkan (TV seriál)
2011 Kiri ni sumu akuma (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
2010 Hancho ~ Jinnansho Azumihan Season 2 (TV seriál)
Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
Kaibucu-kun (TV seriál)
Šukudžo (TV seriál)
2009 Akahana no sensei (TV seriál)
Gōsuto furenzu (TV seriál)
Kiina (TV seriál)
Love Game (TV seriál)
Samurai hai sukûru (TV seriál)
2008 Binbó danši (TV seriál)
Hokaben (TV seriál)
Otokomae! (TV seriál)
2007 Haken no Hinkaku (TV seriál)
Joshi Deka! (TV seriál)
Sekuší boisu ando robo (TV seriál)
Yūkan kurabu (TV seriál)
2006 Mai bosu mai híró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky