foto

Brett C. Leonard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Bombakšeft

Režijní filmografie

Filmy

2004 Jailbait

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Ničemové (TV seriál)
Hat (E05)
Flares (E04)
2016 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Všichni zahyneme (S02E02)
2013 Low Winter Sun (TV seriál)
Catacombs (E04)
2011 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Ještě, pane Dreckere (S03E04)
2010 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Jsme si kvit (S02E10)
Střední východ je komplikovaný (S02E07)
Zpívej, Rayi (S02E04)
2009 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Péro a sen (S01E10)
Je to protetický (S01E08)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Hung - Na velikosti záleží (TV seriál)
Krávy (S03E10)
Primát (S03E09)
Už to frčí (S03E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace