foto

Gérard Croce

  • nar. 19.5.1947 (72 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Pourquoi personne me croit? (TV film)
2011 Republika dětí (TV film)
2010 Frileux, Les (TV film)
Přirozená láska (TV film)
2007 Zygs, le secret des disparus, Les (TV film)
2000 Sur quel pied danser? (TV film)
1997 C'est pour la bonne cause
Le Dernier été (TV film)
Parents modèles, Les (TV film)
1993 Do toho, mládeži!
Germinal
Nalezenec Justininen, boží levoboček
1990 Infarkt
1989 Astérix a velký boj
1987 Houkání sovy
1986 Asterix v Británii
Deux enfoirés à Saint-Tropez
Paulette, la pauvre petite milliardaire
États d'âme
1985 Asterix a překvapení pro Cézara
1984 Mesrine
1983 Dorothée, danseuse de corde (TV film)
Les Branchés à Saint-Tropez
Y a-t-il un pirate sur l'antenne?
Éducation anglaise
1982 Après tout ce qu'on a fait pour toi (TV film)
Bude to bolet
Neige et la cendre, La (TV film)
Salut, j'arrive
1981 12 Švédek v Africe
Folies d'Élodie, Les
Nous te mari-e-rons (TV film)
Vosička
1980 Les Borsalini
Mieux vaut ętre riche et bien portant que fauché et mal foutu
Touch' pas à mon biniou
1979 On est venu là pour s'éclater
1978 Chaussette surprise
Les Bidasses en vadrouille
Láska s otazníkem
Molière
Once in Paris...
Vas-y maman
1977 Brigade call-girls
1976 Petit Marcel, Le
1975 Boucher, la star et l'orpheline, Le
1974 Nuits rouges
1973 Héloïse et Abélard (TV film)
Nevím nic, ale řeknu všechno
1972 Bažanti jedou do Španělska
Blázni ze stadiónu
Habits neufs du Grand-Duc, Les (TV film)
1971 Marný útěk
Nina Gipsy (TV film)
Raphaël ou le débauché
Velká mafie
1970 Coup de feu
Těžké loučení
Voisins n'aiment pas la musique, Les
1969 Aux frais de la princesse
Chemins de Katmandou, Les
Poussez pas grand-père dans les cactus
1968 L'etrangère
Trois filles vers le soleil
1967 Arnaud, Les
Racines du mal, Les
1966 Caïd de Champignol, Le
1962 Kriss Romani

TV seriály

1999 La crim' (TV seriál)
1995 One for the Road (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1990 Protiúder (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
Petit déjeuner compris (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
1976 Coeur au ventre, Le (TV seriál)
1975 Compagnons d'Eleusis, Les (TV seriál)
Homme sans visage, L' (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
1968 Demoiselles de Suresnes, Les (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1984 Mesrine
1978 Once in Paris...

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace