foto

Moeno Sumida

  • nar. 29.3.2008 (12 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Zenigata Keibu ~ Shikkoku no Hanzai File (TV seriál)
Šikaku tantei Higuraši Tabito (TV seriál)
2016 Kiseki no hito (TV seriál)
ON (TV seriál)
2015 37.5°C no Namida (TV seriál)
Šikaku tantei Higuraši Tabito (TV seriál)
2014 Ašita, mama ga inai (TV seriál)
Kazokugari (TV seriál)
Massan (TV seriál)
2013 Honey Trap (TV seriál)
Woman (TV seriál)

Dokumentární

2018 Grey no kopanda: Čísana great no seičó nikki - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky