foto

Jošikazu Kiuči

  • nar. 28.10.1973 (46 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Fujiko no kareina ichinichi (TV film)

TV seriály

2015 Asa ga kita (TV seriál)
Kasóken no onna 15 (TV seriál)
Wataši o micukete (TV seriál)
2014 Massan (TV seriál)
2013 Kamo, Kyoto e Iku. (TV seriál)
Meoto Zenzai (TV seriál)
2012 Džun to ai (TV seriál)
Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Tightrope no Onna (TV seriál)
2011 Fake: Kjóto bidžucu džiken emaki (TV seriál)
Honboši: Šinri tokusó džikenbo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky