foto

Bridget Turner

  • nar. 22.2.1939
    Cleethorpes, Lincolnshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.12.2014 (75 let)
    Dorchester, Dorset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Barva kouzel (TV film)
2006 Otec prasátek (TV film)
1997 Vzpomínáš si na mě?
1996 Konce (TV film)
1986 Season's Greetings (TV film)
1983 Útěky z dětství
1972 Pod Mléčným lesem
1970 Opři se o mě

TV seriály

2011 Monroe (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)
2003 Smrt pod ochranou církve (TV seriál)
2001 Armadillo (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Pýcha a předsudek (TV seriál)
Tenká modrá linie (TV seriál)
Požár a teror (S01E02)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1989 Saracen (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Driving Ambition (TV seriál)
Láska a manželství (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1981 Get Lost! (TV seriál)
1977 Target (TV seriál)
1975 Two's Company (TV seriál)
1973 Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Jackanory Playhouse (TV seriál)
1970 Kate (TV seriál)
1968 Tom Grattan's War (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Inheritance (TV seriál)
Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1964 Villains, The (TV seriál)
1963 Lorna Doone (TV seriál)
Teletale (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace