foto

Kaoru Kusumi

  • nar. 19.6.1967 (52 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Soul Flower Train
2012 Rjófesu!: Saigo no nanafušigi
2011 Inu no kubiwa to korokke to
2008 Orochi
2006 Udon
2005 Samâ taimumashin burûsu

TV seriály

2015 Asa ga kita (TV seriál)
Fukushu Houtei (TV seriál)
2014 Massan (TV seriál)
2013 Gočisósan (TV seriál)
Hakuba no Oujisama Junai Tekireiki (TV seriál)
Kamo, Kyoto e Iku. (TV seriál)
2009 Kyoto Chiken no Onna 5 (TV seriál)
Werukame (TV seriál)
2002 Gokusen (TV seriál)
Pure Love (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky