foto

Charmian May

  • nar. 16.6.1937
    Alton, Hampshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.10.2002 (65 let)
    Purbrook, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Deník Bridget Jonesové
2000 Highlander: Zúčtování
1991 Der Mann nebenan
1990 Fool, The
Paper Mask
1988 The Dawning
1982 Nemocnice Britannia

TV seriály

2001 Weirdsister College (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tajemné kruhy v obilí (S04E03)
1998 Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Politikova žena (TV seriál)
1994 Pie in the Sky (TV seriál)
1992 Love Hurts (TV seriál)
1991 The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
Upper Hand, The (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Nineteenth Hole, The (TV seriál)
1987 My Family and Other Animals (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Letty (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Educating Marmalade (TV seriál)
Nanny (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Jen krásný obrázek (S04E15)
1979 Prince Regent (TV seriál)
1978 Rings on Their Fingers (TV seriál)
The Prime of Miss Jean Brodie (TV seriál)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1974 Fortunes of Nigel, The (TV seriál)
Second Time Around (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1971 You're Only Young Twice (TV seriál)
1967 Mr. Rose (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace