foto

Se-bin Myeong

  • nar. 10.4.1975 (44 let)
    Městský obvod Nonhyeon, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Bukkyeong banjeom
1998 Namjaui hyanggi

TV seriály

2018 Uri jibeun manna doenjang manna (TV seriál)
2017 Boksuja sosyeolkeulleob (TV seriál)
2016 Dasi, cheotsarang (TV seriál)
2015 Kilmi, hilmi (TV seriál)
2013 Adeulnyeosukdeul (TV seriál)
Jewangui ddal, soobaekhyang (TV seriál)
2010 Sejamae (TV seriál)
2006 Goong S (TV seriál)
Nae insaengui seupesyeol (TV seriál)
Yeowooya mooihani (TV seriál)
2005 Weding (TV seriál)
2004 Kyeolhonhago aipeun yeoja (TV seriál)
2003 Taeyangsokeurro (TV seriál)
2002 내사랑 누굴까 (TV seriál)
2001 Geuraedo saranghae (TV seriál)
2000 Naneun geunyeoga jota (TV seriál)
뜨거운 것이 좋아 (TV seriál)
1999 Goseuteu (TV seriál)
1998 Jongyihak (TV seriál)
Sunsu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky