foto

Joo-yeon Ko

  • nar. 22.2.1994 (26 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Chaepowang
Mai wei
2010 Doenjang
Vegetariánka
Wedingdeureseu
2007 Gidam
2006 Gumiho gajok
2005 Annyeong, hyeonga
Cheong yeon
2003 Nangman jagaek
2001 Jopok manura

TV seriály

2013 Chongriwa na (TV seriál)
2012 Jeon Woo-Chi (TV seriál)
2010 Gongbooeui sin (TV seriál)
2007 Mawang (TV seriál)
2006 Nunui yeowang (TV seriál)
Seoul 1945 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky