foto

Dilys Laye

  • nar. 11.3.1934
    Muswell Hill, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.2.2009 (74 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Commander, The: Abduction (TV film)
Frankie Howerd: Rather You Than Me (TV film)
1999 Alenka v říši divů (TV film)
1995 Hlasy ze zamčeného pokoje
1991 Bye Bye Columbus (TV film)
1983 Waters of the Moon (TV film)
1977 That's Carry On! - a.z.
1969 Carry On Camping
1967 Carry on Doctor
Hraběnka z Hongkongu
1964 Carry On Spying
1962 Carry On Cruising
Na obchůzce
1961 Petticoat Pirates
1959 Follow a Star
Idol on Parade
Nahoře a dole
Please Turn Over
The Bridal Path
1957 Blue Murder at St. Trinian's
Doktor hledá místo
1954 The Belles of St. Trinian's
1950 Flotsam's Follies (TV film)
Torment
1949 Trottie True

TV seriály

2006 The Amazing Mrs Pritchard (TV seriál)
2002 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Obchod se smrtí (S05E01)
2001 Mr Charity (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Lucy Sullivanová se vdává (TV seriál)
1994 Hard Times (TV seriál)
1993 Laugh with the Carry Ons (TV seriál) - a.z.
1986 Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1983 The Home Front (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál) - a.z.
Down the 'Gate (TV seriál)
1974 Happy Ever After (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
1969 Fraud Squad (TV seriál)
Mr. Digby Darling (TV seriál)
1968 Ooh La La! (TV seriál)
1967 Before the Fringe (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1965 It's Not Me: It's Them! (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Worker, The (TV seriál)
1964 Fire Crackers (TV seriál)
1963 First Night (TV seriál)
Harry's Girls (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1960 A Life of Bliss (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Strange World of Gurney Slade, The (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
1950 Whirligig (TV seriál)

Dokumentární

2001 Can We Carry On, Girls? (TV film)
1998 The Best of British (TV seriál)
What's a Carry On? (TV film)
1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - herec, a.z.

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
1958 The World Our Stage (TV pořad)
1956 Alan Melville Takes You from A-Z (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace