foto

Diane Langton

  • nar. 31.5.1947 (72 let)
    Somerset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Final Quest, The (TV film)
1976 Carry On England
1975 Confessions of a Pop Performer
Eskimo Nell
1974 Percyho možnosti
1973 Don't Just Lie There, Say Something
1959 Carry On Teacher

TV seriály

2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Found in Soho (S02E01)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
How to Be a Little Sod (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Joking Apart (TV seriál)
Tonight at 8.30 (TV seriál)
1988 Streets Apart (TV seriál)
1987 Les Dennis Laughter Show, The (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1977 Rag Trade, The (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 Blankety Blank (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace