foto

Inga Dechamps

  • nar. 11.9.1954 (65 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Unter Verdacht - Grauzone (TV film)
2009 Unter Verdacht - Der schmale Grat (TV film)
2005 Hexenküsse (TV film)
Unter Verdacht - Willkommen im Club (TV film)
2004 Streetwise
2003 Tiefenfahrt
1987 Gambit (TV film)

TV seriály

2002 Unter Verdacht (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Die Viersteins (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
1993 Bistro, Bistro (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1987 Wartesaal zum kleinen Glück (TV seriál)

Dokumentární

1983 Verkehrsgericht (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky