foto

Lalainia Lindbjerg

  • nar. 3.9.1974 (44 let)
    Coquitlam, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Princess Twins of Legendale
2007 Barbie Fairytopia a kouzlo duhy
2006 Barbie a 12 tančících princezen
2005 Barbie a kouzlo Pegasu
1998 Podezřelé chování
Zvuk strachu (TV film)
1997 Prázdná postýlka
Všechny minulé zimy (TV film)
1996 Generation X (TV film)
Murder at My Door (TV film)
Sabrina (TV film)
1995 Annie O (TV film)
Bye Bye Birdie (TV film)
Johnova dívka (TV film)
1993 Judgment Day: The John List Story (TV film)
Ningyo no kizu
The Hakkenden: Šin šó

TV seriály

2006 .hack//Roots (TV seriál)
Black Lagoon (TV seriál)
Death Note - Zápisník smrti (TV seriál)
Cuiseki (E04)
2004 Kidó senši Gundam Seed Destiny (TV seriál)
2000 Inu Yasha (TV seriál)
1999 Sabrina the Animated Series (TV seriál)
1998 Brain Powerd (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Robocop: Alpha Commando (TV seriál)
Stories from My Childhood (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Ninja Turtles: The Next Mutation (TV seriál)
1996 Zmije (TV seriál)
1995 Littlest Pet Shop, The (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Muž z Pentagonu (S01E02)
1992 Battletoads (TV seriál)
Heights (TV seriál)
My Little Pony Tales (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 G.I. Joe (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
Ranma ½ (TV seriál)
1988 Joroiden samurai Troopers (TV seriál)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
Blindsided (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace