foto

Sigi Maron

  • nar. 14.5.1944
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 18.7.2016 (72 let)
    Baden, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Phettbergs nette Leit Show
1988 Arbeitersaga: Winter 1986 – Müllomania (TV film)
1984 Atemnot

TV seriály

1984 Lebenslinien (TV seriál)

Dokumentární

1994 Attwengerfilm

Host

TV pořady

2006 Weltberühmt in Österreich - 50 Jahre Austropop (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky