foto

Eric Rueff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2013 Eine verhängnisvolle Nacht (TV film)
2012 Katie Fforde: Léčitelka koní (TV film)
Katie Fforde: Maják s vyhlídkou (TV film)
2011 Frischer Wind (TV film)
2010 Schenk mir dein Herz
2009 Eine Frage des Vertrauens (TV film)
Láska v Bostonu (TV film)
2007 Hranice zoufalství (TV film)
2006 Afrika: Návrat ztracené lásky (TV film)
2005 Die Diebin und der General (TV film)
2004 Zděděné štěstí (TV film)
2003 Rosenstrasse
1998 Das Böse (TV film)
1992 Demokrati a teroristé
1987 Drachenfutter

TV seriály

2014 Doktor Falk (TV seriál)
Útěk (E06)
Boj o nadvládu (E05)
Vězeňský zápas (E04)
další epizody (5)
2010 Alle Jahre wieder (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Pěstěná smrt (S01E10)
Nevěra pro začátečníky (S01E09)
Ženská liga (S01E08)
další epizody (8)
2008 Kmotra (TV seriál)
2007 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
2006 Údolí Divokých růží (TV seriál)
2003 Nachtschicht (TV seriál)
2000 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Spiegelbilder (S02E07)
Killer im Netz (S02E05)
Die Jagd (S02E04)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Die Schneekönigin (S01E08)
Gier (S01E07)
Mutterglück (S01E02)
další epizody (4)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky