foto

Jumiko Takahaši

  • nar. 7.1.1974 (45 let)
    Omija-ku, Saitama, prefektura Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Icumo cukijo ni kome no meši
2017 Šigacu no nagai jume
2015 Haručina paranormální laboratoř
2014 Death Blog
Geki x Cine: Zipang punk – Goemon rock III
2013 Tsuki ni Inoru Piero (TV film)
2012 Haisukuru Kagekidan ☆ Otokogumi (TV film)
2011 Čóčó-san (TV film)
2008 Maison Ikkoku Kanketsuhen (TV film)
Tokugawa Fúnroku: Hačidai šógun Jošimune (TV film)
2006 Ai to shi wo mitsumete (TV film)
2005 Shiroh
2003 Shomuni Forever (TV film)
2000 Shomuni Special 2 (TV film)
1998 Shomuni Special 1 (TV film)
1995 Toki no kagajaki
1989 Suna no ue no Robinson

TV seriály

2015 Asa ga kita (TV seriál)
Šimeši (TV seriál)
2014 Jošiwara uradošin (TV seriál)
2013 Shomuni (TV seriál)
2010 Hagane no Onna (TV seriál)
Magerarenai Onna (TV seriál)
2009 Mama wa mukaši papa datta (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
CHANGE (TV seriál)
Mirai kóši Meguru (TV seriál)
Shoni Kyumei (TV seriál)
2007 Ten to sen (TV seriál)
2006 Machiben (TV seriál)
2005 Ame to Yume no Ato ni (TV seriál)
2004 Denchi ga kireru made (TV seriál)
Minami kun no koibito (TV seriál)
2002 Kongai Renai (TV seriál)
Kočira hon ikegami šó (TV seriál)
Omija-san (TV seriál)
Shomuni Final (TV seriál)
2000 Shinjuku Boso Kyukyutai (TV seriál)
Shomuni 2 (TV seriál)
1999 Labyrinth (TV seriál)
Newscaster Kasumi Ryoko (TV seriál)
1998 Shomuni (TV seriál)
1997 Móri Motonari (TV seriál)
1995 Okami Sandai Onna no Tatakai (TV seriál)
Saiko no Koibito (TV seriál)
1994 Minami-kun no Koibito (TV seriál)
1993 Onegai Darling (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky