foto

Seidži Mijane

  • nar. 27.4.1963 (56 let)
    Oda, prefektura Šimane, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Kučizuke
2011 Meitantei Conan: Činmoku no Quarter
2007 Hero
2002 Mr. Rookie

TV seriály

2015 Asa ga kita (TV seriál)
Mucu: Mieru me (TV seriál)
2014 Hero 2 (TV seriál)
2013 Machigawarechatta Otoko (TV seriál)
Saikó no rikon (TV seriál)
2010 Perfect Report (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky