foto

Jeong-hwa Kim

  • nar. 9.9.1983 (37 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Angsangbeul
2018 Joseonmyeongtamjeong : heumhyeolgwimaeui bimil
2016 Bongi kimseondal
2010 Hal soo issneun jaga goohara
2009 Dokyo taekshi
2007 Paran jajeongeo
2006 Hoohoihaji hanha
2004 Geunyeonleul mooleumyeon gancheob

TV seriály

2019 Seutobeuligeu (TV seriál)
2018 Eunjueui bang (TV seriál)
2017 20segi sonyeonsonyeo (TV seriál)
2015 Di dei (TV seriál)
2013 Yeonaejojakdan : shirano (TV seriál)
2012 Motnani songpyun (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
2009 Jalhaettkun jalhaettyeo (TV seriál)
2008 Bamimyeon bammada (TV seriál)
Baramui nara (TV seriál)
Bipo & aepeuteo seonghyeongoegwa (TV seriál)
Salaganeun dongan huheehal jul alkmyeonseodo jeojireuneun ildeul (TV seriál)
2007 Jjeonui jeonjaeng (TV seriál)
와인따는 악마씨 (TV seriál)
2005 Seip keullobeo (TV seriál)
2004 Baekseol gongju (TV seriál)
2003 1%ui eomin keot (TV seriál)
Taeyangsokeurro (TV seriál)
2002 Nonseutob 3 (TV seriál)
Yoori goodoo (TV seriál)
2000 Nonseutob 2 (TV seriál)

Dokumentární

2010 Heuimageui byeol : ikwejiletemba - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky