foto

Lindsay Zir

  • nar. 23.7.1976 (43 let)
    Sherborn, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Christmas Switch (TV film)
2004 Subway Cafe
2001 Zvíře

TV seriály

2003 The Brotherhood of Poland, New Hampshire (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Grace
Moving On
2016 A Cinderella Christmas (TV film)
Cizí minulost
Posedlost rudou
2015 Battle Scars
Kouzlo polibku
2013 Snow Bride (TV film)

TV seriály

2018 Driven (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace