foto

Gregory Cruz

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Za každou cenu
2015 Unnatural
2012 Eye of the Hurricane
2009 Lonely Street
2004 Nekecej a pádluj!
2001 Bachař z věznice Red Rock (TV film)
1998 Málem hrdinové
Running Woman
1996 Jaguár
1995 Tecumseh (TV film)
1994 Dickwad
1990 Andělské město
Drug Wars: The Camarena Story (TV film)
1989 Nebezpečné pátrání (TV film)
1988 Police Story: Gladiator School (TV film)
1986 Cobra
1985 Stingray (TV film)
1983 Zjizvená tvář
1979 Act of Violence (TV film)
1978 Ishi: The Last of His Tribe (TV film)

TV seriály

2017 Training Day (TV seriál)
Něco za něco (E07)
Plody hříchu (E05)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Rock Bottom (E13)
2014 Murder in the First (TV seriál)
2013 Quick Draw (TV seriál)
Franklin a Bash (TV seriál)
Out of the Blue (S03E08)
2012 Longmire (TV seriál)
2011 Grimm (TV seriál)
Luck (TV seriál)
Ace Counters Smythe's Move with His Own (E08)
Ace and Claire Tour a Horse Farm (E07)
2009 Kriminálka New York (TV seriál)
Selhání komunikace (S05E19)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Kmen (S01E16)
2005 Closer (TV seriál)
2002 MDs (TV seriál)
2001 Akta X (TV seriál)
Vienen (S08E18)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neviditelný (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 JAG (TV seriál)
Návrat Jimmyho Blackhorse (S03E21)
1997 Advokáti (TV seriál)
C-16: FBI (TV seriál)
City Guys (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
1987 Vietnam War Story (TV seriál)
1986 Starman (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace