foto

Lisa Masters

  • nar. 20.3.1964
    Omaha, Nebraska, USA
  • zem. 15.11.2016 (52 let)
    Lima, Peru
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dívka z románu
Fishbowl
2013 Blumenthal
2009 Nějak se to komplikuje
2008 Dívčí parta
2004 Stepfordské paničky
1998 Burn
Stav obležení
1996 Close Up

TV seriály

2017 Iron Fist (TV seriál)
Under Leaf Pluck Lotus (S01E05)
2015 Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Goes to a Party! (S01E07)
2012 Nashville (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Official Story (S13E12)
2011 Super drbna (TV seriál)
Zatímco jsi nespala (S04E16)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Šachy (S04E11)
2003 Hope & Faith (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace