foto

Barbara Dunphy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2009 All Ages Night
2008 Sweet Nothing in My Ear (TV film)
2007 After Midnight
The Thick of It (TV film)
2006 Nezvaný host
2003 Manželé Reaganovi (TV film)
The Law and Mr. Lee (TV film)
2002 Rozsudek (TV film)
2001 Criss Cross
Zeptejte se mých dětí (TV film)
2000 Falešná hra
Jackie (TV film)
Pravda o Jane (TV film)
1999 Invisible Child (TV film)
Útes
Čmuchalky
1998 Nebezpečný kontrakt (TV film)
Zásah do srdce (TV film)
1996 Mafián (TV film)
Radiant City (TV film)
1995 Hajzl (TV film)
Sladký čas (TV film)
1994 A pak tam byl jeden (TV film)
1993 Muž bez tváře
1992 Devlin (TV film)
Vražda bez motivu (TV film)
1991 Fire in the Dark (TV film)
Pravděpodobně vinen (TV film)
1990 Děti nevěsty (TV film)
Summer Dreams: The Story of the Beach Boys (TV film)
1989 Cross of Fire (TV film)
Nebezpečné pátrání (TV film)
1988 Nový život
Tidy Endings (TV film)
Špioni, hlavouni a drzouni (TV film)
Žhavý obraz (TV film)
1987 Really Weird Tales (TV film)
1984 Listen to the City
The House of Dies Drear (TV film)

TV seriály

2002 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a letadlo (S01E12)
Pan Monk a rusovlasý cizinec (S01E11)
Pan Monk a zemětřesení (S01E10)
další epizody (5)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
1997 Noční hříchy (TV seriál)
1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
The Patsy (S03E14)
The Last of the Magnificent (S03E13)
Grasping at Shadows (S03E12)
další epizody (4)
1992 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Ocean Park (S03E09)
Don't Say Nothin' Bad About My Baby (S03E08)
The Pro and the Con (S03E07)
další epizody (16)
1991 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Tara, Tara, Tara (S02E11)
Sex, Lies and Lullabies (S02E09)
Letošní model (S02E06)
další epizody (12)
1989 Men (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky