foto

Charisse Cardenas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Like Father
2017 Všechno úplně všechno
2016 Muž na pravém místě
2014 Americký sniper
2013 Hra na hraně
2012 Zmizelá
2011 Obhájce
2009 KR 13
2008 Spaced (TV film)
2007 Suspect (TV film)
Úlovek
2006 Broken

TV seriály

2019 Pearson (TV seriál)
The Fixer (E10)
The Rival (E09)
The Political Wife (E08)
další epizody (10)
2014 Bosch (TV seriál)
2008 Jericho (TV seriál)
Patriots and Tyrants (S02E07)
Sedition (S02E06)
Termination for Cause (S02E05)
další epizody (7)
2006 So noTORIous (TV seriál)
The Singles Table (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky