foto

Charisse Cardenas

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Všechno úplně všechno
2016 Muž na pravém místě
2014 Americký sniper
2013 Hra na hraně
2012 Zmizelá
2011 Obhájce
2009 KR 13
2008 Spaced (TV film)
2007 Suspect (TV film)
Úlovek
2006 Broken

TV seriály

2014 Bosch (TV seriál)
2006 Jericho (TV seriál)
So noTORIous (TV seriál)
The Singles Table (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace