foto

Hye-seon Kim

  • nar. 28.9.1969 (49 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Wonbyeokhan pateuneo
2006 Eoneunnal kabjagi cheotbeonjjae iyagi - Jugeumeu sup
1996 Piano Man
1994 Kissdo mothaneun namja
1993 Cesta k Buddhovi
Chamgyeoneun no salaneun oh-yeah
1992 Adeulgwa yeonin
Bogsuhyeoljeon
1991 Tokkileul taeun jamsuham
1989 발바리의 추억
1987 Bukchineun yeoja
1986 Chumchuneun dal

TV seriály

2019 Susanghan Jangmo (TV seriál)
2018 Bimilgwa geojinmal (TV seriál)
2017 Beurkbo mai lalpeu (TV seriál)
Hoonjang Osoonnam (TV seriál)
Mugunghwa kkoti piseossseubnida (TV seriál)
2016 Uri gapsooni (TV seriál)
2015 Naui yoogamseureowoon namjachingoo (TV seriál)
Palangsaeui jib (TV seriál)
2014 Cheongdamdong seucaendeul (TV seriál)
2013 Eunhui (TV seriál)
Geunyeoui sinhwa (TV seriál)
Sarangeun noraereul tago (TV seriál)
2012 Himnaeyo mister Gim (TV seriál)
Maui (TV seriál)
2011 Gye-baek (TV seriál)
Naeili omyeon (TV seriál)
Sinkisaengdyeon (TV seriál)
Widaehan seonmul (TV seriál)
2010 Dong Yi (TV seriál)
2009 Bop jo (TV seriál)
2008 큰언니 (TV seriál)
2007 조강지처 클럽 (TV seriál)
2006 Somoonnam chilgongjoo (TV seriál)
2005 Da ee ah mon deu ui noon mool (TV seriál)
2004 Cheonsaeng yeonboon (TV seriál)
Toji (TV seriál)
Wangkkot seonnyeonim (TV seriál)
2003 Daejanggeum (TV seriál)
2002 여고 동창생 (TV seriál)
2001 Myeongseonghwanghu (TV seriál)
2000 Ondal wangjadeul (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)
Mateul boyeodeuripnida (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace