foto

Eve Stewart

  • nar. 1961
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Eternals
2019 Cats
2018 Dívka v pavoučí síti
2017 Filmové hvězdy neumírají v Liverpoolu
2016 Lék na život
2015 Dánská dívka
Viktor Frankenstein
2014 A zase ti Mupeti!
Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2013 Call the Midwife: Christmas Special (TV film)
2012 Bídníci
2011 3 fois 20 ans
2010 Králova řeč
2009 Chuligán
Prokletý klub
2008 Divoška
Štvanec IRA
2007 Hezké sny
Vášeň a cit
2005 Revolver
Tma
2004 De-Lovely
Vera Drake - Žena dvou tváří
2003 Nestoudník
Wondrous Oblivion
2002 Nicholas Nickleby
Všechno nebo nic
2001 Díra
Goodbye Charlie Bright
Kiss Kiss (Bang Bang)
V pohodě
2000 Bílá vdova
Nekonečná párty
Nový rok
1999 Páté přes deváté
1998 Druhá šance pro lásku
1997 Na vážno

TV seriály

2018 Hard Sun (TV seriál)
Sun Day (E06)
Not the End of the World (E05)
Can You Hear Him Now? (E04)
další epizody (6)
2015 Spotless (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
Epizoda 6 (S04E06)
další epizody (7)
2014 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (7)
2012 The Hour (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2011 The Hour (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2010 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
The Cuckoo (S01E03)
The Ladybird (S01E02)
The Fledgling (S01E01)
2005 Královna Alžběta (TV seriál)

Dokumentární

2003 Concert for George (koncert)

Kostymérská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace