foto

Magnus Stifter

  • nar. 23.1.1878
    Vídeň, Dolní Rakousy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 8.9.1943 (65 let)
    Vídeň, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1941 Friedemann Bach
Wetterleuchten um Barbara
1939 Maria Ilona
1934 Das verlorene Tal
1932 Die elf Schill'schen Offiziere
Rasputin, Dämon der Frauen
1931 Aféra plukovníka Redla (německá verze)
Elisabeth von Österreich
1929 Napoleon auf St. Helena
Quartier Latin
Rosen blühen auf dem Heidegrab
Verirrte Jugend
1928 Freiwild
G'schichten aus dem Wienerwald
Luther
Totte et sa chance
1927 Die Frau ohne Namen - 1. Teil
Die Frau ohne Namen - 2. Teil
1925 Wallenstein, 1. Teil - Wallensteins Macht
Wallenstein, 2. Teil - Wallensteins Tod
1924 Frühlingserwachen
Menschen im Nebel
Mister Radio
Mnich ze Santermu
Nelly, die Braut ohne Mann
Orient - Die Tochter der Wüste
Za-la-mort
1923 Dunkle Gassen
Irene d'Or
1922 Der Fall Gembalsky
Der Graf von Essex
Der Mann aus Stahl
Der Mann mit der eisernen Maske
Die Königin von Whitechapel
Die Tochter Napoleons
Hořící důl
Othello
Wildnis
Yvette, die Modeprinzessin
1921 Aschermittwoch
Das Geheimnis der Mumie
Das Handicap der Liebe
Das gestohlene Millionenrezept
Der Mann im Schrank
Die Abenteuerin von Monte Carlo - 1. Die Geliebte des Schahs
Die Abenteuerin von Monte Carlo - 2. Marokkanische Nächte
Die Abenteuerin von Monte Carlo - 3. Der Mordprozeß Stanley
Die Rächer
Die Verschwörung zu Genua
Im Kampf um Diamantenfelder
Stier von Olivera, Der
1920 Das Drama von Glossow
Das Recht der freien Liebe
Dein ist mein Herz
Der Januskopf
Der Shawl der Kaiserin Katherina II
Der rote Henker
Die Dame in Schwarz
Die Tarantel
Frau im Delphin, oder 30 Tage auf dem Meeresgrund, Die
Gräfin Walewska
Kämpfende Gewalten oder Welt ohne Krieg
Themis
1919 Das Mädchen mit dem fremden Herzen
De Profundis
Der Teufel und die Madonna
Die Insel der Glücklichen
Die Pflicht zu leben
Ich lasse dich nicht
Kreuzigt sie!
Madame DuBarry
Mädchenhirt, Der
Prinz Kuckuck - Die Höllenfahrt eines Wollüstlings
Seelenverkäufer
Staatsanwalt Jordan
Vendetta
Veritas vincit
Verlorene Töchter, 2. Teil - Opfer der Schmach
Was den Männern gefällt
1918 Carmen
Das verwunschene Schloß
Die Rose der Wildnis
Inge
Küsse, die man stiehlt in Dunkein
Olaf Bernadotte
Seelen in Ketten
Strandgut oder Die Rache des Meeres
Stürme des Lebens
Verlorene Töchter
Wenn das Herz in Haß erglüht
1917 Der Schwur der Renate Rabenau
Die Richterin
Die toten Augen
Diebe und Liebe
Für die Ehre des Vaters
1916 Das Liebes-ABC
Die weißen Rosen
Seltsame Köpfe
1915 Das erste Weib
Der Schienenweg unterm Ozean

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky