foto

Ezra Knight

  • nar. 7.7.1962 (57 let)
    Atlanta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Patient 001
2017 Blood, Sand and Gold
2016 The Interestings (TV film)
2015 Osamělá
Straight Outta Tompkins
2011 The Orphan Killer
2006 Arthur a Minimojové
2000 Stůl číslo jedna
1998 Drsňák

TV seriály

2019 Wu-Tang: An American Saga (TV seriál)
All in Together Now (E03)
2018 Daredevil (TV seriál)
Nový ubrousek (S03E13)
Quantico (TV seriál)
Deep Cover (S03E08)
Murphy Brown (TV seriál)
Beat the Press (S11E10)
2016 Miliardy (TV seriál)
Naming Rights (S01E02)
2014 Stoupenci zla (TV seriál)
Ticho (S02E14)
Černá listina (TV seriál)
Kyperská agentura (č. 64) (S01E13)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Krvavá kobliha (S01E07)
2011 Vzpomínky (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Blue Templar (S01E22)
Ve službách FBI (TV seriál)
Padělané dluhopisy (S02E11)
2010 Zachraň mě (TV seriál)
Cowboy (S06E08)
2009 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Revoluce (S08E16)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
41 Shots (E02)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Způsobilost (S03E22)
Právo a pořádek (TV seriál)
Born Again (S12E16)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
A Thousand Points of Light (S01E20)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Marathon (S10E06)
Juvenile (S09E18)
1998 Trinity (TV seriál)

Dokumentární

2016 Spravedlnost pro Martina Luthera Kinga (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky