foto

Oxana Bazilevič

  • nar. 26.2.1969 (50 let)
    Rjazaň, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Legendy Petěrburga. Ključ vremeni
2018 Kotov obižať ně rekomendujetsja (TV film)
2016 O čjom molčat francuzy
Sparta
Těň
2015 Bělaja bělaja noč
2014 Ja vitaju v oblakach
2013 Stalingrad
Tři mušketýři
2012 Isključenije iz pravil (TV film)
2011 Kommunalka (TV film)
2007 Ironie osudu II
Ljubov pod nadzorom (TV film)
2006 Dvojnaja familija
Travesti
2003 Svéráz národní politiky
2002 Vovočka
2001 Mechaničeskaja sjuita
1997 Amerikanka
Anna Kareninová
1992 Rin
Čekist

TV seriály

2019 Ždi meňa (TV seriál)
2018 Akvareli (TV seriál)
Ogněnnyj angel (TV seriál)
Vtoraja pervaja ljubov (TV seriál)
2017 Inspektor Kuper. Něvidimyj vrag (TV seriál)
Ja vybiraju těbja (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Most (TV seriál)
Tajny i lož (TV seriál)
2016 Fantazija belych nočej (TV seriál)
Kuba (TV seriál)
Naše sčastlivoje zavtra (TV seriál)
Otěl posledněj naděždy (TV seriál)
Perčatka Avrory (TV seriál)
Sledovatel Tichonov (TV seriál)
Telegramma s togo sveta. Časť 2 (E18)
Telegramma s togo sveta. Časť 1 (E17)
Oščupju v polděň. Časť 2 (E06)
další epizody (4)
Sparta (TV seriál)
Tainstvennaja strasť (TV seriál)
2015 Novogodněje sčastě (TV seriál)
Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Petlja Nesterova (TV seriál)
Serdce Angela (TV seriál)
Sputniki (TV seriál)
2014 Getěry majora Sokolova (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Otpusk po raněniju (TV seriál)
Svoja čužaja (TV seriál)
Takaja rabota (TV seriál)
2013 Byvšaja žena (TV seriál)
Dvoje s pistoletami (TV seriál)
Koma (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Razvědčicy (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Avarija (S13E06)
2012 Bezdna (TV seriál)
Bělaja gvardija (TV seriál)
Chvost (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Gamlet (S07E21)
2011 Beglec (TV seriál)
Něbesnyj sud (TV seriál)
PPS (TV seriál)
Bytovucha (S01E02)
Stranstvija Sindbada (TV seriál)
2010 Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Propala sobaka (S01E05)
Vojennaja razvedka (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Virus (S04E18)
2009 Kamenskaja (TV seriál)
Posmertnyj obraz (S05E04)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Kukly kolduna (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Govorjaščaja tatuirovka (S01E07)
Načať snačala. Marta (TV seriál)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
2006 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Rodnaja krov (S02E02)
2005 Bratva (TV seriál)
Brežněv (TV seriál)
Princessa i niščij (TV seriál)
2004 Na viraže (TV seriál)
2003 Ženskij roman (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Krymskij serpantin. Časť 2 (S05E10)
Krymskij serpantin. Časť 1 (S05E09)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
U nas vsjo doma (TV seriál)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Ženskije slezy (S01E04)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Vovočka (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Ljubovnyj napitok (S02E11)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Tretij sleva (S01E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace