foto

Doug Kraner

  • zem. 4.4.2016
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2012 The Tin Star (TV film)
2007 Area 57 (TV film)
2006 Na prahu noci (TV film)
2004 Godsend
2002 Dost
2001 Návštěvníci: Cesta do Ameriky
1998 Tajemství loňského léta 2: Rok poté
Vojákova milenka
1996 Mr. Wrong
Smrtící léčba
1994 Trable prcka Binka
Zázrak v New Yorku
1993 Pan Báječný
1992 Kainova výchova
1991 Kudrnatá holka
Noci s nepřítelem
1990 Stav milosti
1989 No Place Like Home (TV film)
Opři se o mě
Strýček Buck
1988 Dominick a Eugene
Home at Last (TV film)

TV seriály

2014 Gotham (TV seriál)
Selina Kyle (S01E02)
Pilot (S01E01)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Lidé zítřka (TV seriál)
2010 Nikita (TV seriál)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Zapomenutí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace