foto

Reed Steiner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 S.W.A.T.: Pod palbou
1995 Night of the Scarecrow
1993 Seznam smrti (TV film)
1987 Delta Fever

TV seriály

2012 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Oheň (S09E21)
Hrátky s myslí (S09E16)
2011 Hell on Wheels (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ďábelský trojúhelník (S09E07)
Přístav v bezpečí (S09E05)
Dvě tváře (S08E20)
další epizody (5)
2010 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Království a věrní (S08E04)
Hříšné potěšení (S07E19)
Den matek (S07E16)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dětská hra (S07E09)
Zásady vedení (S07E05)
Počítání mrtvých (S06E20)
další epizody (4)
2008 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dýka v zádech (S06E09)
Tvář (S05E17)
Vnitřní záležitost (S05E14)
další epizody (4)
2007 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Určený cíl (S05E08)
2005 Invaze (TV seriál)
2003 Line of Fire (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Trackdown (S02E05)
Key Witness (S01E08)
Home Invasion (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace