foto

Manana Gogitidze

  • nar. 2.12.1982 (36 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Lilacs
2006 Gadkie lebedi
2003 Ruské impérium: Začátek 3.

TV seriály

2016 Otěl posledněj naděždy (TV seriál)
2015 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Boltun (S15E20)
2014 Šamanka (TV seriál)
Žestokaja oseň (E17)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Bolšoj brat (S08E02)
2011 Beglec (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Tělochranitěl (S01E03)
2010 Letnije priključenija otčajannych (TV seriál)
Slovo ženščině (TV seriál)
Ženskije mečty o dalnich stranach (TV seriál)
2009 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pljovoje dělo (S10E09)
2004 Na viraže (TV seriál)
2003 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Pod seňju děvušek v cvetu (S05E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky