foto

Keith Wilson

  • nar. 19.9.1941
  • zem. 6.7.2011 (69 let)
    Windsor, Berkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2007 Hory mají oči 2
2006 Desatero přikázání (TV film)
2004 Hořké vzpomínky (TV film)
Vánoční koleda (TV film)
2001 Viktorie a Albert (TV film)
2000 Na počátku (TV film)
1999 Ježíš (TV film)
1998 Miracle at Midnight (TV film)
1997 Oliver Twist (TV film)
Strážci Apokalypsy (TV film)
Supply & Demand (TV film)
1996 The Little Riders (TV film)
1995 Starožitníkův krám (TV film)
1993 Diana: Her True Story (TV film)
Muž bez tváře (TV film)
1992 Fergie & Andrew: Behind the Palace Doors (TV film)
Stalin (TV film)
1991 Amérique en otage, L' (TV film)
1989 Dáma a zbojník (TV film)
1988 Steal the Sky (TV film)
1987 Africký lev (TV film)
Hazard srdcí (TV film)
Return of Sherlock Holmes, The (TV film)
1985 Exploits at West Poley (TV film)
Gulag (TV film)
Out of the Darkness
1984 Haunters of the Deep
1983 Vražedné území
1982 Cosmic Princess (TV film)
1981 Memoirs of a Survivor
Riding High
1979 Yesterday's Hero
1978 Světová teta Velvet
1976 Alien Attack (TV film)
Journey Through the Black Sun (TV film)
1966 Thunderbirds zasahují

TV seriály

2002 Dinotopie (TV seriál)
1999 Tajemství řeky Bohů (TV seriál)
1995 The Governor (TV seriál)
1991 Záhady temné džungle (TV seriál)
1979 Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
1977 The New Avengers (TV seriál)
Hostage (S02E07)
Trap (S02E06)
Obsession (S02E05)
další epizody (6)
Space: 1999 (TV seriál)
The Dorcons (S02E24)
The Immunity Syndrome (S02E23)
Devil's Planet (S02E22)
další epizody (7)
1976 Star Maidens (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
The Lambda Factor (S02E17)
The Beta Cloud (S02E16)
A Matter of Balance (S02E15)
další epizody (25)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
Another Time, Another Place (S01E16)
The Full Circle (S01E15)
Earthbound (S01E14)
další epizody (16)
1969 The Secret Service (TV seriál)
1966 Captain Scarlet and the Mysterons (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1968 Joe 90 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky