foto

Paul Cross

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 Jimi: Hvězda stoupá vzhůru
2012 Expendables: Postradatelní 2
2008 Babylon A.D.
2004 Král Artuš
1999 Everybody Loves Sunshine
1995 Madagascar Skin

TV seriály

2019 MatkaOtecSyn (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Tisk (TV seriál)
Resonance (E06)
Two Worlds (E05)
Magic (E04)
další epizody (6)
2017 Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Rellik (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2016 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (5)
2015 River (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
The Smoke (TV seriál)
2010 Luther (TV seriál)
2008 Pravěk útočí (TV seriál)
Das Opfer (S02E07)
Die Falle (S02E06)
Nur ein paar Käfer (S02E05)
další epizody (6)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 3 (S07E03)
2006 Complete Guide to Parenting, The (TV seriál)
Hotel Babylon (TV seriál)
2005 Podfukáři (TV seriál)
Eye of the Beholder (S02E06)
Old Acquaintance (S02E05)
Missions (S02E04)
další epizody (6)
2004 Podfukáři (TV seriál)
The Last Gamble (S01E06)
A Touch of Class (S01E05)
Cops and Robbers (S01E04)
další epizody (6)
1989 Haló, haló! (TV seriál)
Létající postel (S06E08)
Fanny se vdává (S06E07)
1988 You Rang, M'Lord? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace