foto

Sergej Artimovič

  • nar. 5.8.1957 (62 let)
    Saratov, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Černovik

Režijní filmografie

Filmy

2008 Dolgoždannaja ljubov (TV film)

TV seriály

2017 Inspektor Kuper. Něvidimyj vrag (TV seriál)
2014 Tichaja ochota (TV seriál)
2012 Legavyj (TV seriál)
2011 Lesnik (TV seriál)
Pod prikrytijem (S01E08)
Dězertiry (S01E07)
Něfťanaja lichoradka (S01E06)
další epizody (4)
2010 Bratany 2. Prodolženie (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Žestokije igry (S04E06)
Angel (S04E03)
2007 Čas Volkova (TV seriál)
Klofelin (S01E07)
Pulja iz prošlogo (S01E06)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Tichaja ochota (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky