foto

Alexandra Kazan

  • nar. 2.10.1959 (59 let)
    New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Jack Says
2006 La reine Sylvie (TV film)
2005 Odvaha milovat
2004 Les Parisiens
2001 Le secret d'Alice (TV film)
Margaux Valence: Le secret d'Alice (TV film)
1999 Maison de famille (TV film)
1998 Un mois de réflexion (TV film)
1996 Tendre piège (TV film)
Veilleur de nuit, Le (TV film)
1994 Les Braqueuses
1992 Loin du Bresil
Un démon sur l'épaule (TV film)
Une maman dans la ville (TV film)
1991 Rien que des mensonges
1989 Mona a já
Mé noci jsou krásnější než vaše dny
Saint: Wrong Number, The (TV film)

TV seriály

2009 Paris 16ème (TV seriál)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Ciel de plomb (S04E08)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Dernier acte (S04E07)
2002 Action Justice (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Severní vítr (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)
1995 Pařížský kabaret (TV seriál)
1992 JAP, juge d'application des peines, Le (TV seriál)
1991 Les Hordes (TV seriál)
Stíny včerejška (TV seriál)
1990 Dracula: The Series (TV seriál)
1989 Navarro (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Les grands du rire (TV pořad)
2003 20h10 pétantes (TV pořad)
1996 La fureur du samedi (TV pořad)
1993 Taratata (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace