foto

Kirsten Everberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1998 Brloh v Beverly Hills
1997 Sopka
1996 Milenec nebo vrah
Vrána: Město andělů
1995 Kansas (TV film)
1994 Don Juan DeMarco
Jimmy Hollywood
Mezi žraloky
1993 In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV film)
Uloupené děti (TV film)
1992 Striptérka (TV film)
Válka v ulici (TV film)

TV seriály

1992 Melrose Place (TV seriál)
Dreams Come True (S01E13)
Nečisté aféry (S01E12)
A Promise Broken (S01E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky