foto

Jan Clayton

  • nar. 26.8.1917
    Tularosa, New Mexico, USA
  • zem. 28.8.1983 (66 let)
    West Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Blood Sport (TV film)
1954 Come to the Window (TV film)
General Foods 25th Anniversary Show: A Salute to Rodgers and Hammerstein (TV film)
1949 The Wolf Hunters
1948 The Snake Pit
1945 Spreadin' the Jam
This Man's Navy
1944 Grandmother's Follies
1942 The Loves of Edgar Allan Poe
1941 Six-Gun Gold
Those Good Old Days
1940 Father Is a Prince
Flight Angels
The Showdown
1939 Sunset Trail
The Llano Kid
1938 In Old Mexico

TV seriály

1980 Scruples (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Time Express (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 Archer (TV seriál)
Medical Story (TV seriál)
1974 Nakia (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1966 Daktari (TV seriál)
1965 Never Too Young (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 The Deputy (TV seriál)
1957 Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Dear Phoebe (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
Where's Raymond? (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
1949 Your Show Time (TV seriál)

Dokumentární

2012 Out of My Dreams: Oscar Hammerstein II (TV film) - a.z.
2004 Broadway: The American Musical (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 About Faces (TV pořad)
Here's Hollywood (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Juke Box Jury (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace