foto

Howard Kunin

  • nar. 15.6.1931
  • zem. 1.1.2007 (75 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1989 Parent Trap III (TV film)
1987 Anděl v zeleném (TV film)
1986 Obezřetný cizinec (TV film)
1982 Třída roku 1984
1978 Wild and Wooly (TV film)
1973 Snatched (TV film)
1971 Šerif (TV film)
1965 Major Dundee

TV seriály

1989 Wild Jack (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
1985 Berrenger's (TV seriál)
1983 Manimal (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Dávej a ber (S11E14)
1981 Dynastie (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 The Young Rebels (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Love on a Rooftop (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace