foto

Sang-joong Kim

  • nar. 6.8.1965 (54 let)
    Pusan, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nabbeun nyeoseokdeul : deo mubi
2013 Woori sunhee
2011 Den, kdy přijíždí
2008 Yugamseureoun dosi
2006 Abeojiwa mariwa na
Hanbando
Toosabooilche
Wontakeui cheonsa
2001 Doosabooilchae
2000 Anakiseuteu
Jakareuta
Sanchaek
1997 Mariawa yeoinsuk

TV seriály

2019 Deo baengkeo (TV seriál)
2018 Gamsayeok nojaki (TV seriál)
2017 Yeokjuk : baegseongeul humchin dojeog (TV seriál)
2016 Teukgeun (TV seriál)
2015 Jingbirok (TV seriál)
2014 Dakteo yibangin (TV seriál)
Gaegwachunsun (TV seriál)
Nappeun nyeoseokdeul (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (11)
2013 Hwanggeum moojigae (TV seriál)
2012 Chugyeogja (TV seriál)
2011 Siti hyunteo (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2010 Insaengeun areumdawo (TV seriál)
2008 Eommaga bbulnada (TV seriál)
2007 Jeongjoamsalmiseuteoli 8il (TV seriál)
Nae namjaui yeoja (TV seriál)
2004 2004 Ingansijang (TV seriál)
Seontaek (TV seriál)
2002 Jegukui ahchim (TV seriál)
2000 Kyeongchal teukgongdae (TV seriál)
Sarangui jeonseol (TV seriál)
1999 Dalkkomhan shinbu (TV seriál)
Goseuteu (TV seriál)
Tomato (TV seriál)
1998 Geojitmal (TV seriál)
Hong Gil Dong (TV seriál)
Iutjip yeoja (TV seriál)
Jjaksarang (TV seriál)
Jongyihak (TV seriál)
1997 Geudae nareul bureul ttae (TV seriál)
San (TV seriál)
1996 Mimang (TV seriál)
1995 Mokyoktangjip namjadeul (TV seriál)
Sarangeul gieokhaseyo (TV seriál)
Seo gung (TV seriál)
1994 Adeule yeoja (TV seriál)
1993 Je3 gonghwaguk (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky