foto

Agustín Fernández

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1988 Gallera, La
1986 Maten al fugitivo
1985 Lázaro Cárdenas
1983 Mercenários de la muerte
1982 Toña, nacida virgen
1981 Mi nombre es Sergio, soy alcoholico
1979 Bloody Marlene
1977 Mil caminos tiene la muerte
1976 Albañiles, Los
El hombre
Zona roja
1975 Caballo del diablo, El
La mafia amarilla
Noche de muerte
1974 Fe, esperanza y caridad
La muerte de Pancho Villa
1969 Caballo Bayo, El
Crepúsculo de un dios, El
Hijo pródigo, El
Vida inútil de Pito Pérez, La
1968 El caudillo
1967 El forastero vengador
Los hermanos Centella
1966 Alazán y el rosillo, El
El rata
Jinetes de la bruja, Los
Tierra de violencia
1965 Gángster, El
Raíces en el infierno
1964 Chivas rayadas, Las
Gallo de oro, El
Las hijas del Zorro
Sheriffs de la frontera, Los
1963 Aventuras de las hermanas X
Bandida, La
El charro Negro contra la banda de los cuervos
El señor Tormenta
Paloma herida
1962 Cazadores de cabezas
El justiciero vengador
Pistoleros, Los
1961 El hijo del charro negro
Neutrón el enmascarado negro
1960 Cuatro milpas, Las
Impostor, El
La casa del terror
Padre Pistolas, El
Pistolas invencibles
Revolver en guardia
Vivo o muerto
1959 Café Colón
El que con niños se acuesta
El regreso del monstruo
Flor de mayo
La rebelión de los adolescentes
Me gustan valentones
Sonáty
1958 Aquí está Heraclio Bernal
El águila negra en la ley de los fuertes
Enchanted Island
Los muertos no hablan
Una cita de amor
1956 Encrucijada
Enemigos
Los Margaritos
Los amantes
Smrt v této zahradě
1954 El jinete
El rapto
Gitana blanca, La
Los Fernández de Peralvillo
Nuevo amanecer
Valor de vivir, El
Vzpoura pověšenců
1953 Ambiciosa
La mujer desnuda
Reportaje
1952 Cuando los hijos pecan
Los hijos de nadie (Dos caminos)
Mar y tú, El
Noche avanza, La
Pasionaria
Sangre en el barrio
Sí... mi vida
Tres alegres compadres, Los
1951 Acá las tortas
Corazón de fiera
El tigre enmascarado
Když ne vy, tak já
Radio Patrulla
Una viuda sin sostén
1950 Duelo en las montañas
Pasión jarocha
Rosauro Castro
Un día de vida
Víctimas del pecado
1949 Callejera
La negra Angustias
Lola Casanova
Nemilovaná
Vesničanka
1942 Isla de la pasión, La

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace