foto

Mark Freeborn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 Akta X: Chci uvěřit
2007 Halloweenská noc
Klikař Charlie
2006 Nezvratný osud 3
Černé Vánoce
2005 14 hodin strachu (TV film)
2004 Havárie letu 323 (TV film)
2003 Krysař Willard
2001 Flek
2000 Dark Angel (TV film)
Podfukáři
Vražedné vidiny - Danielin příběh (TV film)
1996 Chladnokrevně (TV film)
1995 Daleko od domova
Únos dítěte (TV film)
1993 Digger
Dying to Remember (TV film)
1992 Pole lásky
Shadow of a Stranger (TV film)
Still Not Quite Human (TV film)
1991 Bingo
1989 Dítě na zakázku
Lady Forgets, The (TV film)
Příbuzní

TV seriály

2020 Volejte Saulovi (TV seriál)
Namasté (S05E04)
Ten správnej člověk (S05E03)
O 50 % míň (S05E02)
další epizody (4)
2018 Reverie (TV seriál)
Apertus (E01)
Salvation (TV seriál)
Zdrávas Maria (S02E12)
Den oslav (S02E11)
Vězňi (S02E10)
další epizody (11)
2014 Intruders (TV seriál)
There Is No End (E08)
The Crossing Place (E07)
Bound (E06)
další epizody (8)
2013 Batesův motel (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Felina (S05E16)
Žulový stát (S05E15)
Ozymandias (S05E14)
další epizody (8)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Clarence Montgomery (E10)
Sonny Burnett (E09)
The Ames Bros. (E08)
další epizody (9)
Perníkový táta (TV seriál)
Proplouvání nad tím vším (S05E08)
Řekni mé jméno (S05E07)
Odkup podílu (S05E06)
další epizody (8)
2011 Perníkový táta (TV seriál)
Střetnutí (S04E13)
Konečná (S04E12)
Průchod (S04E11)
další epizody (13)
2010 Tower Prep (TV seriál)
Perníkový táta (TV seriál)
Konečné řešení (S03E13)
Polovičaté řešení (S03E12)
Městečko Abiquiu (S03E11)
další epizody (13)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
Poslední vzdech (E13)
Komplic (E12)
Láska až za hrob (E11)
další epizody (13)
2007 Bionická žena (TV seriál)
2005 Reunion (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
'Twas the Night Before Christmas... Again (S02E06)
Enough (S02E05)
The Last Good Day (S02E04)
další epizody (6)
2004 Volání mrtvých (TV seriál)
Two Weddings and a Funeral (S01E20)
D.O.A. (S01E19)
Rear Window (S01E18)
další epizody (13)
2003 Tarzan (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
Morning After (S01E07)
Star Crossed (S01E06)
Haunted (S01E05)
další epizody (7)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2001 The Lone Gunmen (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
1999 Krutá říše (TV seriál)
1996 Milénium (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Missing Persons (TV seriál)

Dokumentární

1989 Secrets of the Unknown: Jack the Ripper

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky